Välj en sida

Kalas på T-Rex + DINO LEKLAND

UNIK, oförglömlig upplevelse!

OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

CENTRALT BELÄGET I ENTRÉ

GRATIS PARKERING MED KUPONG (2 H)

Kalas i T-rex + Dino lekland

Letar du efter en unik födelsedagsupplevelse för ditt barn? På Dinos lekland kan ditt barn uppleva en häftig dinosaurie värld och tillsammans med vänner ha en oförglömlig födelsedagsfest.

Kalaset startar med att ni väljer ett av våra kalasrum, Caverna eller Jurasik. Barnet träffar sina vänner i det valda kalasrummet och festar till det med djungelpopcorn och T-Rex saft. Under tiden bjuder vi på kaffe till föräldrarna. Vår baby Dino hälsar på med en sång och fin present till födelsedagsbarnet. Hur kul!
Tillsammans med vännerna kommer ni äta en god måltid efter eget val. Efter maten väntar Dino leklandet på er, klättra in i torn, gå över repbroar och lek bland livliga dinosaurier. Busa och lek hur mycket ni vill.

T-Rex anordnar hela födelsedagskalaset och vi kommer se till att du och ditt barn får en minnesvärd dag. Du kan enkelt boka kalset online och anpassa det efter dina önskemål. Kalasrummet är ditt i en timme (55 min). Du kan även lägga till en eller flera aktiviteter, så som Mini City.

jurasikrummet

Rummet är inspirerad från Jurassic World-filmen. När du kliver in i rummet kan du förvänta dig strålkastarna från en jeep och ett dinosauriehuvud som sticker fram bland de frodiga djungelbladen. Känn dig som en Park-ranger och upplev det bästa kalaset i ditt liv!

 

cavernarummet

Inne på Cavernarummet kan du förvänta dig att kliva in i en gammal grotta. Där hittar du Dinos fossiler och andra rester av tidens dinosaurier. Koppla av i våra sköna stolar med ditt egna bord och upplev det bästa kalaset i ditt liv!

Ladda ner kalasinbjudan

Klicka på bilden för att ladda ner din kalasinbjudan.

 

Letar du efter en fin gåva?

Kolla vår Dinoaffär i T-Rex restaurangen!

 

Frågor och svar

Hur bokar jag?

Du kan enkelt boka via vår hemsida https://t-rex.se (klicka Boka). När du har slutfört din bokning kommer du att få en bekräftelse via mail och SMS. Har du fler frågor eller behöver hjälp med din bokning kan du maila eller ringa oss.

Hur betalar jag för kalaset?

Du kan betala i samband med bokningen eller betala på plats under födelsedagsdagen. Observera att vi är en kontantfri anläggning. Vi accepterar alla vanliga betalnings- och kreditkort och även SWISH.

Vad är det minsta antalet barn för kalaset?

6st barn inklusive födelsedagsbarnet. Blir ni färre än 6 barn kommer ni ändå debiteras för 6 barn.

Vilken tid måste vi vara på plats?

Den tid ni har bokat festen är den tid ni får tillgång till festrummet. Vi rekommenderar att gärna komma 15 minuter före den bokade tiden.

Hur länge varar kalaset?

Festrummet är ert i en timme (55 minuter) från och med den tiden rummet är bokat. Det är obegränsad lektid i Dino Lekland. 

Kan jag ta med egen tårta till födelsedagskalaset?

Tyvärr är det inte tillåtet att ta med egen mat och dryck till T-Rex restaurangen och Dino Lekland. Detta gäller även födelsedagskalas.

Måste barn ha på sig strumpor?

Alla barn måste ha på sig strumpor. Vi säljer fina T-Rex strumpor i receptionen som finns att köpa om barnen kommer utan strumpor.

Finns det förvaringsskåp tillgängliga?

Ja, vi har säkra förvaringsskåp för era värdesaker. Det kostar 10 kr för att låsa. Naturligtvis kan man även lämna sina värdesaker på egen risk i festrummet under den tid det är reserverat för ert kalas.

Hur kan jag ändra i bokningen eller avboka?

Du kan ändra eller avboka bokningen upp till 24 timmar före kalaset. Maila oss på info@entretainment.se så att vi kan boka om din fest på ett annat datum eller ändra antalet barn. Avbokning kan göras genom att klicka på avbokningslänken i ditt bekräftelsemail. Vid avbokning av en förbetald bokning, maila oss på info@entretainment.se för att begära om återbetalning.

Hur kan jag ändra antalet barn?

Du kan ändra antalet barn upp till 24 timmar i förväg. Skicka ett mail till info@entre-tainment.se så att vi kan uppdatera din bokning.

I had my twins’ birthday party there on Sunday and I can really recommend this place, it is clean, cosy, kids had a lot fun there, the staff was very helpful as well.
Codrina

Amazing ställe för mina barn.”
Sidra & Isak

For kids , good foods, nice place and much better than other same places.”
Rabea

 

FLER AKTIVITETER PÅ ENTRÉS ANDRA VÅNING

mini city

Laser zone

the hook

exit vr

la taverna