Välj en sida

Kalas på T-Rex + DINO LEKLAND

UNIK, oförglömlig upplevelse!

OFÖRGLÖMLIG UPPLEVELSE

CENTRALT BELÄGET I ENTRÉ

GRATIS PARKERING MED KUPONG (2 H)

Kalas i T-rex + dino lekland

Ett födelsedagskalas i T-Rex + Dino Lekland är en unik upplevelse som du inte hittar någon annanstans i Sverige. Ta ett steg tillbaka i tiden till dinosaurernas era och ha en oförglömlig födelsedagsfest med dina Dino-utforskar vänner.

Ditt kalas börjar i ett av de 2 spännande T-Rex kalasrummen. Välj mellan det spännande Caverna eller Jurasik rummet. Träffa dina vänner i kalasrummet och börja med djungelpopcorn och T-rex saft medan föräldrarna njuter av en gratis kopp kaffe. Vår baby Dino sjunger en sång till födelsedagsbarnet och som även får med sig en fin present för att komma ihåg den här speciella dagen. Rummet är ditt i en timme (55 min). Tillsammans med dina dino-äventyrare kommer du också att njuta av en trevlig måltid efter eget val. Sist men inte minst,spendera roliga timmar i Dino Leklandet som väntar på dig. Klättra in i torn, gå över spännande repbroar, kryp igenom rör och bränn lite energi medan du rör dig runt bland livliga dinosaurier. Leta efter mamma och baby T-rex som ligger i regnskogen och vilar.

T-rex har allt för problemfria födelsedagskalas. Glöm alla förberedelser, diskmedel och städning. Vi kommer att se till att du får en oförglömlig upplevelse medan du kopplar av i den atmosfäriska T-Rex restaurangen. Du kan enkelt boka ditt kalas online och anpassa det efter dina önskemål. Du kan till och med lägga till en eller flera aktiviteter, så som Mini City.

jurasikrummet

Jurasikrummet kommer få dig att känna som att du har gått in i Jurassic World-filmen. Jeepen med strålkastarna monterade på taket av Jeepen, bredvid de frodiga djungelbladen och dinohuvudet är en bra ögonfångare. Bli en Park-ranger och ha det bästa kalaset i ditt liv!

 

 

 

cavernarummet

Inne på Cavernarummet går du in i en gammal grotta där du hittar Dinos fossiler och andra rester av tidens dinosaurier som dominerat på vår jord. Caverna är inte ett vanligt kalasrum,här kommer du få koppla av i svala solstolar med ditt egna bord. Att ni får det roligt här är garanterat!

 

 

 

Ladda ner kalasinbjudan

Klicka på bilden för att ladda ner din kalasinbjudan.

 

Letar du efter en fin gåva?

Kolla vår Dinoaffär i T-Rex restaurangen!

 

Frågor och svar

Hur bokar jag?

Du kan enkelt boka via vår hemsida https://t-rex.se (klicka Boka). Efter att du slutfört din bokning kommer du att få en Bekräftelse via mail och SMS. Du kan även maila oss eller göra din bokning via telefon om du behöver få hjälp eller har fler frågor.

Hur betalar jag för kalaset?

Du kan betala i samband med bokningen eller betala på plats under födelsedagsdagen. Observera att vi är en kontantfri anläggning. Vi accepterar alla vanliga betalnings- och kreditkort och även SWISH.

Vad är det minsta antalet barn för kalaset?

6st barn inklusive födelsedagsbarnet. Blir ni färre än 6 barn kommer ni ändå debiteras för 6 barn.

Vilken tid måste vi vara på plats?

Kom gärna 15 minuter före den bokade tiden. Den tid ni har bokat festen är den tid ni får tillgång till festrummet.

Hur länge varar kalaset?

Festrummet är ert i en timme (55 minuter) från och med den tiden rummet är bokat. I Dino Leklandet leker ni hur länge ni vill.

Kan jag ta med egen tårta till födelsedagskalaset?

Tyvärr är det inte tillåtet att ta med egen mat och dryck till T-Rex restaurangen och Dino Lekland. Detta gäller även födelsedagskalas.

Måste barn ha på sig strumpor?

Alla barn måste ha på sig strumpor. Vi säljer fina T-Rex strumpor i receptionen som finns att köpa om barnen kommer utan strumpor.

Finns det förvaringsskåp tillgängliga?

Ja, vi har säkra förvaringsskåp för era värdesaker. Kostar en 10a för att låsa. Naturligtvis kan man även lämna sina värdesaker på egen risk i festerummet under den tid det är reserverat för ert party.

Hur kan jag ändra i bokningen eller avboka?

Du kan ändra eller avboka bokningen upp till 24 timmar före kalaset. Maila oss på info@entretainment.se så att vi kan boka om din fest på ett annat datum eller ändra antalet barn. Avbokning kan göras genom att klicka på avbokningslänken i ditt bekräftelsemail. Vid avbokning av en förbetald bokning, maila oss på info@entretainment.se för att begära om återbetalning.

Hur kan jag ändra antalet barn?

Du kan ändra antalet barn upp till 24 timmar i förväg. Skicka ett mail till info@entre-tainment.se så att vi kan uppdatera din bokning.

I had my twins’ birthday party there on Sunday and I can really recommend this place, it is clean, cosy, kids had a lot fun there, the staff was very helpful as well.
Codrina

Amazing ställe för mina barn.”
Sidra & Isak

For kids , good foods, nice place and much better than other same places.”
Rabea

 

FLER AKTIVITETER PÅ ENTRÉS ANDRA VÅNING

mini city

Laser zone

the hook

exit vr

la taverna